WoodMarc levert onder de handelsnaam Classic Boat Company nog steeds de Kaap Hoorn Sloep. Hiermee zet ons bedrijf een uniek concept op de markt dat de echte sloepliefhebber bijzonder zal aanspreken.

Klik hier voor een foto-impressie.

De Kaap Hoorn Sloep is een robuust schip om van te houden en om mee gezien te worden. Maar vooral een schip dat u vele jaren onvergetelijk vaarplezier zal bezorgen.

De Kaap Hoorn Sloep biedt verrassend veel ruimte. Met 8 tot 10 zitplaatsen in de kuip is het een sloep die zich goed leent voor dagtochten met vrienden en familie. De lage doorvaarthoogte en geringe diepgang maken het vaargebied voor deze sloep vrijwel onbeperkt. De roef is ambachtelijk ingetimmerd en er wordt uitsluitend gewerkt met zeer hoogwaardige materialen. Omdat er uitsluitend maatwerk geleverd wordt, krijgt elke sloep een unieke signatuur.

De Kaap Hoorn Sloep is van alle gemakken voorzien. Hierdoor leent het schip zich ook uitstekend voor langere tochten. Door de permanente 2-persoons slaapplaats hoeft er niets te worden omgebouwd om aan boord te kunnen overnachten. Met een luxe keuken en een ruime, afgescheiden toiletruimte is het verblijf aan boord zeer comfortabel. Bel ons voor een proefvaart (06 53727326)
WoodMarc     Tel: 06-53727326      info@woodmarc.nl